Creaties

Auto van Eerde

Rijplezier; daar draait het om bij Auto van Eerde. Kwaliteit staat centraal bij deze autowinkel die luxe tweedehands auto’s verkoopt.

Deze kernwaarden wil Auto van Eerde ook uitstralen naar hun klanten. Ze vroegen ons een nieuwe, toegankelijke website te ontwikkelen, die aansluit bij de passievolle werkwijze van het bedrijf.

Bedenkt.

De persoonlijke werkwijze van de eigenaar werkt aanstekelijk. Als autoliefhebber hang je aan zijn lippen als hij alle weetjes, die hij paraat heeft, vol enthousiasme met je deelt. De luxe auto’s die het bedrijf verkoopt vragen dan ook om een luxe uitstraling in de branding. Dit was het uitgangspunt voor de ontwikkeling van het ontwerp.

 

Ontwerpt.

De combinatie van de persoonlijke werkwijze en de luxe uitstraling van het bedrijf hebben geleid tot een compleet nieuwe uitstraling van de website. We hebben de site gevuld met de juiste stijl foto’s en video’s om beleving te creëren. Waar het echt om draait, dat staat op de website centraal. Namelijk; rijplezier.

 

Maakt.

We hebben de kernwaarden van Auto van Eerde in de website verwerkt evenals de look-and-feel en de ontwikkeling van het technische gedeelte Inmiddels hebben we ook andere producten voor Auto van Eerde ontwikkeld, zoals banners, deurmatten en visuals voor in de winkel.