Natuurmuseum de Holterberg

In Natuurmuseum de Holterberg is van alles te doen voor jong en oud. Je komt er meer te weten over dieren, het ontstaan van de Holterberg en wat je daar op die berg allemaal kunt vinden.

Dit vraagt om goede visuele uitingen, zoals vlaggen, gevelreclame, spandoeken en nieuwe folders. Een herkenbare uitstraling, zodat de doelgroep het museum weet te vinden.

 

Bedenkt. Voordat we aan de slag gingen, zijn we eerst teruggegaan naar de tekentafel. We hebben ons verdiept in het museum, de doelgroep en vervolgens de huisstijl onder de loep genomen.

 

Ontwerpt. Het logo hebben we in een nieuw jasje gestoken, zodat het weer jaren mee kan. We hebben herkenbare stijlelementen ontworpen. Deze vergroten de herkenbaarheid van het museum. Samen met een andere typografie zorgt dit voor een nieuwe uitstraling. De nieuwe stijl werd goed ontvangen. Hierdoor kregen we de kans om deze volledig door te voeren in alle huisstijldragers.

 

Maakt. De huisstijl hebben we doorgevoerd in alle uitingen, zoals mastvlaggen, beachflags, reclameborden en reclamefolders. We zijn van het ontwerp tot en met de productie betrokken geweest. Het natuurmuseum is een heus begrip in Holten en omstreken. Ook toeristen komen hier graag een kijkje nemen. Dit is geheel terecht, want een leuke middag op de Sallandse Heuvelrug beleef je bij natuurmuseum de Holterberg. Mede door onze bijdrage zijn zij nu nog beter te vinden.