Creaties

Pets&Co

Pets&Co is de dierenspeciaalzaak in met ruim 40 winkels in heel Nederland. De dierenwinkel die klanten voorziet van persoonlijk advies en artikelen. Al vanaf de eerste folder in 2014 zijn wij hun creatieve partner.

 

Pets&Co verdiende een nieuw jasje om de komende jaren weer vooruit te kunnen. Wij zijn erg blij dat we konden helpen met een plan om deze winkel beter bereikbaar te laten zijn in de snel veranderende wereld van digitale media.

Bedenkt.

Omdat Pets&Co al een sterk gevestigde naam was, hebben wij hen een rebranding geadviseerd. We zijn dichtbij de visuele uitstraling gebleven, zodat het herkenbaar bleef, maar met een frisse nieuwe look. Zo sloot de visuele uitstraling beter aan bij de missie en visie.

 

Ontwerpt.

Ondanks dat het logo nog herkenbaar oogt, is het helemaal opnieuw opgebouwd. Het logo is gebaseerd op de ‘unique selling points’ van Pets&Co. De kernwaarden van de winkel zijn persoonlijk, professioneel, vriendelijk, klantgericht en toegankelijk. Deze kernwaarden zijn in ronde vriendelijke vormen doorgevoerd in de typografie en patronen. Aaibaar, zoals huisdieren, maar natuurlijk nog wel in de herkenbare, knallende groene kleur van Pets&Co.

 

Maakt.

De huisstijl is in alle middelen doorgevoerd. Het huisstijlhandboek vormt hiervoor de basis. We maken onder andere folders en posters, maar ook gevelmateriaal. Alle uitingen zijn vestingingsgericht en worden op verschillende organisatieniveaus ingezet. Naast de huisstijl hebben we ook een klantgericht mailingsysteem opgezet. Dit is een mooie aanvulling op de bestaande printmedia.

Sinds de eerste folders die we maakten voor Pets&Co in 2014 is de winkel nog bekender geworden als de plek voor persoonlijk advies en alles wat je maar nodig hebt op het gebied van huisdieren.