Creaties

StoreKeeper

StoreKeeper is een alles-in-één-platform met geïntegreerde backoffice, kassasysteem en webshop. Alles wat je nodig hebt om je administratie zo vlekkeloos mogelijk te laten lopen.

Om het bedrijf te laten groeien, had StoreKeeper een brandstory en duidelijke positionering nodig. Rondom het bestaande logo moest een hele nieuwe look-and-feel worden gecreëerd, die goed aansluit bij de nieuwe visie van het bedrijf.

Bedenkt.

Samen met onze marketingpartners zijn we helemaal teruggegaan naar de basis. We hebben gekeken wat er allemaal nodig is om de gewenste groei te kunnen realiseren.

 

Ontwerpt.

Om het verhaal van StoreKeeper duidelijk neer te zetten hebben we een compleet nieuwe huisstijl met illustraties en infographics ontworpen. De uitstraling van deze middelen passen helemaal bij deze start-up. Ze hebben een moderne, high-tec en tegelijkertijd vriendelijke uitstraling.

 

Maakt.

We hebben een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld, die aansluit bij de nieuwe visie van het bedrijf. Daarnaast verzorgden we onder andere brochures,  drukwerk en illustraties voor het web en social media.