Bedrijfsfilm laten maken?

André Heetkamp van reclamebureau Reclamemakers en Rik Dalhuisen van videoproductiebedrijf Portretnet slaan de handen ineen. Vanuit Reclamemakers gaan beide creatievelingen naast het complete vormgevingspalet ook videoproducties en advisering in marketingtrajecten verzorgen.


André Heetkamp is met het team van Reclamemakers al jaren een gevestigde naam in Holten. Veel lokale en regionale klanten weten de weg naar dit Holtense reclamebureau te vinden voor een nieuw logo en huisstijl, de opmaak van een magazine, het bouwen van een website, eigenlijk voor alles dat ook maar enigszins met reclame te maken heeft.

Daar komen vanaf nu dus videoproducties bij. Bedrijfsvideo’s, bannervideo’s, social-media content, livestreams, eigenlijk alle denkbare videoproducten. Verantwoordelijk voor die videoproducties is Rik Dalhuisen. Hij deed jarenlange ervaring op als cameraman en regisseur bij de landelijke televisieomroepen. Later produceerde hij met zijn productiebedrijf corporate video’s voor grote bedrijven als Rabobank, Zeeman, Audi en Bavaria en hij werkt voor vele lokale en regionale klanten.

Beide heren gaan een verregaande samenwerking aan. Een bewuste keuze volgens André Heetkamp. “We zien meer en meer dat om beeld in de vorm van een totaalpakket wordt gevraagd. Op een website is tegenwoordig naast vormgeving en tekst, eigenlijk standaard ook videomateriaal te vinden. Stilstaand beeld en bewegend beeld horen simpelweg bij elkaar en versterken elkaar.”

“In het creatief proces vindt ook een verdiepingsslag plaats”, vertelt Rik Dalhuisen. “We gaan onze klanten ook veel meer actief begeleiden tijdens het hele marketingproces rondom visuele communicatie. Ik heb veel ervaring in breed conceptueel en inhoudelijk denken. We willen die kennis inzetten om veel verder mee te kunnen denken met klanten dan alleen het produceren van bijvoorbeeld een huisstijl, website of een video. Als creatief bureau willen we juist ook met onze klanten meedenken voor- en nadat die huisstijl of video is gemaakt”. André vult aan: “Hoe zet je je visuele communicatie optimaal in? Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe huisstijl, logo of je webvideo geen losse flodder wordt, maar dat ie écht effect blijft sorteren? Daarin bieden we toegevoegde waarde.”

Beiden heren kijken uit naar de samenwerking, vertelt Rik. “Ik denk dat deze samenwerking voor ons allebei een verrijking is. We blijven allebei doen waar we goed in zijn, maar dat doen we vanaf nu samen en we versterken zo elkaar.” André voegt toe: “De klik onderling is er, we hebben samen al een aantal projecten gemaakt en gaan vanaf Stationsstraat 1 veel meer mooie dingen laten zien, dat weet ik zeker!”

Een vraag stellen?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.