Creaties

De Wijnkamer Holten

De Wijnkamer Holten is en karakteristieke boerderij, aan de rand van het mooie Holten, die uitkijkt over de prachtige glooiende landerijen van buurtschap de Beuseberg; de perfécte plek voor een wijnkamer.

Voor De Wijnkamer Holten hebben wij het logo en de huisstijl mogen vormgeven. Ook de wijnplacemats, het aromawiel en de scorekaart werden door ons vormgegeven alsmede de bouw van de website.

Bedenkt.

Naast de krakterisiteke boerderij van De Wijnkamer Holten staat een grote rode beuk. Deze boom zorgt voor de herkenbaarheid van De Wijnkamer Holten. Deze herkenbaarheid wilden we graag in de visuele indentiteit ook laten terugkomen.


Ontwerpt.

Naast dat de beuk herkenbaar wordt weergegeven in het logo kun je hier ook een wijnglas in herkennen. Een beeldmerk wat direct De Wijnkamer Holten weergeeft. Uit het logo zijn de bladeren van de beuk als stijlelementen gebruikt om zo de beleving terug te laten komen in de verdere uitwerking van de huisstijl. 

 

Maakt.

De huisstijl hebben we doorgevoerd in alle uitingen, zoals wijnplacemats, het aromawiel, de scorekaart en de website. We zijn van het ontwerp tot en met de productie betrokken geweest.