Professioneel magazine design

Een mooi magazine design verhoogt het bereik richting jouw doelgroep. Met een krachtige vormgeving verbind je jouw bedrijf visueel aan je relaties. Logisch: als het design van jouw magazine matcht met jouw doelen val je op! Van online businessmagazine tot een mooi geprint tijdschrift voor je organisatie, campagne of evenement.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in uiteenlopende projecten. Wat jouw boodschap ook is: we begeleiden je graag in het proces en dat gaat verder dan ontwerp en druk. Zo hebben we – naast ons brede netwerk van uitstekende drukkers – korte lijntjes met fotografen, tekstschrijvers en vertalers. We adviseren je met plezier over de verschillende mogelijkheden, maar ook over de daadwerkelijke uitvoering: hardcover of softcover, gebrocheerd of gelijmd, mat of glans, papierdikte etc. Strakke deadline? Kom maar op.

Vraag offerte aan

INN'twente

FC Twente

INN'regio Zwolle

Van jubileumboek tot relatiemagazine

Alles wat je meegeeft aan je relaties straalt uit wie je als bedrijf, overheidsinstelling of organisatie bent. Met een fraai vormgegeven jubileumboek of glossy relatiemagazine maak jij een indruk die inslaat als een BOM. In jouw huisstijl, met de tone-of-voice die past bij je doelgroep. En uiteraard: in de huisstijl. Die eenheid en herkenbaarheid pas je toe in al je uitingen. Van social media tot website, van gadget tot signing en van flyer tot jaarverslag. Dat is een vak. Ons vak.

 

Goed gesprek over de promotie van jouw bedrijf, stichting of evenement?

Vormgevingsprojecten

Ons hechte team werkt dagelijks aan mooie vormgevingsprojecten, van website tot relatiemagazine. Beeldtaal en vormgeving vormen immers de basis van jouw uitstraling. Deze creatieve klussen klaren we voor bedrijven, overheden, zorginstellingen, stichtingen etc. Van huisstijlontwerp tot lancering van jouw nieuwe magazine. Wij Bedenken, Ontwerpen en Maken. BOM!

Vrijblijvend sparren over het design van jouw magazine of de lancering van je nieuwe product?

MKB Deventer

GroenDoen

Hallo Holten

Een vraag stellen?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.