Studio

In 2006 is Reclamemakers begonnen. Een grafisch vormgeversbureau in Holten dat in de loop der jaren een mooie, trouwe klantenkring opbouwde. Van kleine lokale bedrijven tot grote, landelijk bekende ketens.

Ons jonge en ambitieuze team gaat geen uitdaging uit de weg. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, wij zoeken naar een creatieve oplossing. Dat doen we tegenwoordig niet alleen vanuit Holten, maar ook vanuit onze studio in Deventer.

 

Het team

Het team achter Reclamemakers wordt gevormd door André Heetkamp, Inge Folkert, Rutger Zandjans, Rachèl Kok en Maud Beltman.

Vijf verschillende types met elk hun eigen expertise, maar met één grote gemeenschappelijk doel: klanten verrassen met hun creatieve talent. Dat vinden we helemaal de bom!

Andre Heetkamp


Reclamemaker van het eerste uur. Dát is André Heetkamp. Als creatief man legde hij in 2006 de basis voor het bureau: gewoon door te doen. De plattelandsjongen uit Raalte nam de stap om als zelfstandig ondernemer bedrijven visueel een gezicht te geven. En met succes: met zijn nuchterheid en no nonsens werkwijze groeide zijn onderneming uit tot een volwaardig reclamebureau met een hecht team van enthousiaste reclamemakers. Zijn gulle lach en sociale karakter stellen je direct op je gemak en houden de drempel laag. Want dat is het Reclamemakers-DNA.

Inge Folkert - Hegteler


Inge zien we als zogenoemde ‘frisse wind’ bij Reclamemakers. Met haar ‘beide beentjes op de werkvloer’ staat ze haar mannetje binnen het team. Met haar nuchtere blik gaat ze punctioneel ter werk en brengt ze haar creatieve talent tot uiting. Tussen de middag vinden we haar op de Holterberg, waar ze stiekem haar inspiratie vandaan haalt.

Rutger Zandjans


Rutger Zandjans is als ervaren Reclamemaker (met een dienstverband van ruim acht jaar mag deze titel gerust gevoerd worden) onze creatieve doener. Hij kwam binnen als stagiair, maar verruilde zijn stage al snel voor het ‘echte werk’. Als vormgever is zijn creativiteit zijn beste vriend. Nieuwe dingen verzinnen, op zoek naar de meest innovatieve creaties; Rutger haalt er dagelijks heel veel voldoening uit. Kunst vormt hierbij zijn grootste inspiratiebron; de collectie kunstwerken aan zijn muur thuis is dan ook niet op één hand te tellen.

Rachèl Kok


Rachèl is met haar 'job' weer terug op haar op haar vertrouwde nest; ze is geboren in Holten, maar maakte vanwege haar studie een klein uitstapje naar het westen van ons land. In Den Haag wist ze de studie crossmediale communicatie aan haar cv toe te voegen. De liefde bracht haar uiteindelijk in Enschede waar ze inmiddels samenwoont. Maar het Holtens bloed kruipt waar het niet gaan kan, en vol enthousiasme solliciteerde ze op een openstaande vacature voor Grafisch vormgever.

Wij zoeken een reclamemaker!
Ben jij de B.O.M.?

Creatief vormgever

24-32 uur

 

Ben jij een een creatief grafisch vormgever met passie voor ontwerp en kun jij ons team naar een hoger level tillen?

 

Wij zoeken een stagiair!
Ben jij degene die wij zoeken?

schooljaar 2021 – 2022 


Interesse hebben in of bekend zijn met het bouwen van websites in wordpress elementor. Je bent leergierig, positief en enthousiast; Je bent goed, maar wilt natuurlijk ook verder groeien. Je hebt de Nederlandse taal in woord en geschrift in je vingers, gevoel voor vormgeving zit je in het bloed en je zet je creativiteit makkelijk ‘op papier’. Leren, werken en ‘thuis voelen’ in een ambitieus en jong team.

Maud Beltman


Maud Beltman is één van de stagiaires bij Reclamemakers. Ze volgt de opleiding Mediavormgever aan het Deltion College in Zwolle en brengt haar theorie dolgraag in de praktijk. Als rasechte nuchtere Sallandse is ze een waardevolle toevoeging in de bonte mix van Reclamemakers. Met haar nauwkeurigheid volbrengt ze haar opdrachten tot een mooi resultaat.
stagiaire