Studio

In 2006 is Reclamemakers begonnen. Een grafisch vormgeversbureau in Holten dat in de loop der jaren een mooie, trouwe klantenkring opbouwde. Van kleine lokale bedrijven tot grote, landelijk bekende ketens.

Ons jonge en ambitieuze team gaat geen uitdaging uit de weg. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, wij zoeken naar een creatieve oplossing. Het team achter Reclamemakers wordt gevormd door André Heetkamp, Inge Folkert, Rachèl Kok, Alana Meijerman, Rik Dalhuisen, Nathalie ter Harmsel en Sharon van Rossum.

Zeven verschillende types met elk hun eigen expertise, maar met één grote gemeenschappelijk doel: klanten verrassen met hun creatieve talent. Dat vinden we helemaal de bom!

André Heetkamp

Reclamemaker van het eerste uur. Dát is André Heetkamp. Als creatief man legde hij in 2006 de basis voor het bureau: gewoon door te doen. De plattelandsjongen uit Raalte nam de stap om als zelfstandig ondernemer bedrijven visueel een gezicht te geven. En met succes: met zijn nuchterheid en no nonsens werkwijze groeide zijn onderneming uit tot een volwaardig reclamebureau met een hecht team van enthousiaste reclamemakers. Zijn gulle lach en sociale karakter stellen je direct op je gemak en houden de drempel laag. Want dat is het Reclamemakers-DNA.

Inge Folkert-Hegteler

Inge zien we als zogenoemde ‘frisse wind’ bij Reclamemakers. Met haar ‘beide beentjes op de werkvloer’ staat ze haar mannetje binnen het team. Met haar nuchtere blik gaat ze punctioneel ter werk en brengt ze haar creatieve talent tot uiting. Tussen de middag vinden we haar op de Holterberg, waar ze stiekem haar inspiratie vandaan haalt.

Rachèl Kok

Rachèl is met haar ‘job’ weer terug op haar vertrouwde nest; ze is geboren in Holten, maar maakte vanwege haar studie een klein uitstapje naar het westen van ons land. In Den Haag wist ze de studie crossmediale communicatie aan haar cv toe te voegen. De liefde bracht haar uiteindelijk in Enschede waar ze inmiddels samenwoont. Maar het Holtens bloed kruipt waar het niet gaan kan. Vol enthousiasme werkt ze nu aan de mooiste creaties bij Reclamemakers.

Alana Meijerman

Alana woont bij haar ouders als ‘noaber’ van André in het Sallandse buurtschap Dijkerhoek. Haar vrolijkheid en sociale karakter matcht goed met Reclamemakers. “Iedereen die hier binnenstapt wordt open ontvangen. Dat past ook bij mij als persoon. We staan als team voor je klaar. En dat merk je ook in het eindresultaat van een opdracht. Die slaat in als een BOM. Maar dan op een positieve manier.” De inspiratie? Die haalt ze voornamelijk uit het sporten. “Dan kan ik mijn hoofd leegmaken. De perfecte manier van ontspanning voor mij.”

 

Rik Dalhuisen

Nuchter, allround en gedreven, dat zijn woorden die bij Rik passen. Als videoproducent zal hij altijd gaan voor het optimale beeld en de juiste inhoud. Hij werkte meer dan 10 jaar in het westen van het land voor de landelijke televisieomroepen als cameraman en regisseur. Toen hij zelf videoproducent werd koos hij ervoor de rust van het mooie Holten weer op te zoeken. Van die rust geniet hij nog altijd. Maar rustig aan doen? Nee hoor, dat zit simpelweg niet in zijn DNA.

Nathalie Wessels

Nathalie is van kinds af aan al bezig met dingen maken. Altijd was ze aan het tekenen, en dat is een van de dingen die ze nog steeds graag doet, maar dan digitaal. Deze Rijssense spontane flapuit zit vol met creatieve ideeën. Ze denkt graag met de klanten mee en creëert zo samen een prachtige oplossing. In het weekend is Nathalie met haar vriend in een stad te vinden. Winkelen en vervolgens afsluiten met een kop koffie en een stukje gebak horen daar uiteraard bij. In de avond sluit ze het weekend graag af met een drankje samen met haar vriendinnen.

Sharon van Rossum

Creativiteit zit in Sharon haar bloed. Vol enthousiasme gaat ze een halfjaar stagelopen bij Reclamemakers. Met haar oog voor detail en zorgvuldigheid zorgt ze ervoor dat het ontwerp een geheel is en klopt. Sharon houdt van gezelligheid en is daarom in het weekend graag met haar vriendinnen.