Studio

Het team

In 2006 is Reclamemakers begonnen. Een grafisch vormgeversbureau in Holten dat in de loop der jaren een mooie, trouwe klantenkring opbouwde. Van kleine lokale bedrijven tot grote, landelijk bekende ketens.

Ons jonge en ambitieuze team gaat geen uitdaging uit de weg. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, wij zoeken naar een creatieve oplossing. Het team achter Reclamemakers wordt gevormd door André Heetkamp, Inge Folkert en Rachèl Kok. Drie verschillende types met elk hun eigen expertise, maar met één grote gemeenschappelijk doel: klanten verrassen met hun creatieve talent. Dat vinden we helemaal de bom!

Andre Heetkamp


Reclamemaker van het eerste uur. Dát is André Heetkamp. Als creatief man legde hij in 2006 de basis voor het bureau: gewoon door te doen. De plattelandsjongen uit Raalte nam de stap om als zelfstandig ondernemer bedrijven visueel een gezicht te geven. En met succes: met zijn nuchterheid en no nonsens werkwijze groeide zijn onderneming uit tot een volwaardig reclamebureau met een hecht team van enthousiaste reclamemakers. Zijn gulle lach en sociale karakter stellen je direct op je gemak en houden de drempel laag. Want dat is het Reclamemakers-DNA.

Inge Folkert - Hegteler


Inge zien we als zogenoemde ‘frisse wind’ bij Reclamemakers. Met haar ‘beide beentjes op de werkvloer’ staat ze haar mannetje binnen het team. Met haar nuchtere blik gaat ze punctioneel ter werk en brengt ze haar creatieve talent tot uiting. Tussen de middag vinden we haar op de Holterberg, waar ze stiekem haar inspiratie vandaan haalt.

Rachèl Kok


Rachèl is met haar 'job' weer terug op haar op haar vertrouwde nest; ze is geboren in Holten, maar maakte vanwege haar studie een klein uitstapje naar het westen van ons land. In Den Haag wist ze de studie crossmediale communicatie aan haar cv toe te voegen. De liefde bracht haar uiteindelijk in Enschede waar ze inmiddels samenwoont. Maar het Holtens bloed kruipt waar het niet gaan kan, en vol enthousiasme solliciteerde ze op een openstaande vacature voor Grafisch vormgever.